Wellness Flow jóga

Tudatos jelenlétre épülő, megnyugtató, áramlós jóga óra, mely harmonikusan ötvözi egy Vinyasa flow óra dinamizmusát, valamint egy pihentető wellness hétvége feltöltődés élményét.

A Wellness Jóga Flow órán a fő hangsúlyt a légzés és a mozdulatok összehangolására fordítjuk, hiszen a jóga gyakorlatok a helyes légzés révén fejtik ki maradéktalanul a hatásukat. Ez a gördülékeny áramlás a jóga órát tánc-szerűvé varázsolja, mialatt könnyedén megfeledkezünk térről és időről, és megérkezünk a jelen pillanatba.
Az órák változatosak és sokszínűek: néha lassú, néha gyors, néha erős, néha laza, néha zenés, néha csendes – de az biztos, hogy a testi ellazulás mellett a lelki feltöltődést is biztosítja.

A Wellness Jóga Flow óra, lágy természeténél fogva, tökéletes teljesen kezdők számára, akik még csak most ismerkednek a jógával, és akár tapasztalt gyakorlók számára is, akik a jóga intenzívebb formáit végzik, de szeretnének lelassítani és elmélyülni egy kicsit.

Nem az a lényeg, hogy elérjünk valamilyen célt, hanem az, hogy megtapasztaljuk, átéljük és közben kiélvezzük a jóga-érzést.

Várlak szeretettel és jógával! 
Helga

Scroll to Top