Gongoldó hangfürdő és gongmeditáció

Hogyan lehetne kiszállni a saját életem feszültségéből? Nehéz kérdés ez, amikor az ember lánya makacs természetű, hajlamos a Problémákkal személyesen megküzdeni és addig kísérgetni őket, amíg csak léteznek. Nincs pihenés fejben és testben sem.
Sok megoldási lehetőség átküzdötte magát a kezeim között, de mind elvérzett a próbák során; és én egyre csak éltem fel a tartalékaimat. Míg sokadik nekifutásra megtaláltam a saját hangomat – a gongok és hangtálak zengését.
Nem tudtam a mögöttes tartalmakról, nem izgatott a filozófiájuk, csak a rezgéseket éreztem, és hogy megnyugszom, ellazulok, holott nem figyeltem arra, hogy mindez tudatos legyen. Ösztönösen megfogtak maguknak! A történetük érdekelt, tudni akartam, mi lakozik még bennük – mit tudnak adni és mivé válhatok általuk.
Megtanultam, felismertem és megértettem őket. Azt játsszák vissza, ami bennünk van – ott és akkor -, de egy sokkal szebb és harmonikusabb verzióban – mint egy tükör, ami megszépíti a valóságot. Megoldják a gondokat, feloldják a feszültséget, messzebb visznek magunktól azáltal, hogy hagynak önmagunkba veszni.
Ezt mindenkinek át kell élni egyszer az életében! Én függő lettem!
Szeretettel nyújtom neked ezt a lehetőséget!
A GONgOLDÓ Hangfürdők valóban segítenek a stressz kezelésében, a hangok rezgéshullámai jótékonyan oldják a feszültséget; észre sem veszed és a gondolataid önmaguk megtalálják a megoldást az addigi problémákra vagy csupán nem pörögnek tovább és hagynak téged ellazulni.
Minden Hangfürdő egy-egy vizuális megjelenítéshez kapcsolódik, köré szerveződik, amelyet a bevezető meditációban felidézünk. Ez a képi kivetülés segít a képzeletnek, hogy előhívja a meglévő blokkokat és megküzdjön vele, hogy a foglalkozás végére egy teljesen harmonikus és kiegyensúlyozott állapotba kerülj. A témák középpontjában a gongok állnak, de természetesen kiegészülnek a tibeti zengő tálak, a koshi, az óceán dob, a kalimba és egyéb hangterápiás eszközök hangzatával.

A hangfürdőkre érkezz időben, mert nem tudjuk megszakítani a relaxációt a késve érkezők miatt – ezért megértésedet kérem!
Kényelmes ruhában gyere, vagy hozd magaddal – átöltözési lehetőség minden helyszínen van.
A foglalkozások díja: 3500 Ft/fő.
A hangfürdőt gyermekek is látogathatják – ebben az esetben előzetesen jelentkezzetek be – mert ha 12 év alatti a gyermek, a programot igazítani kell hozzájuk.
A foglalkozások előtt és után 1-1 napig bőséges folyadékfogyasztás javasolt!
Ellenjavallatok: pacemaker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, mélyvénás trombózis, nyílt seb.
A várandósság betöltött 12 hetétől a hangfürdők már látogathatók!
Kellemes kikapcsolódást kívánok! Szeretettel várlak!

Scroll to Top