Kata

 A tudatosság útját 2000-ben kezdtem el, amikor elvégeztem Király István reiki mester tanfolyamát.  A reikin keresztül megismertem egy új szemléletmódot, melynek fényében választ kaptam -gyermekként is már keresett- kérdéseimre, azaz, hogy mi dolgom a világban, miért oda születtem, ahová, és ki is vagyok én. Kérdéseim mentén olvastam a különböző vallások válaszait, de igazán meghatározó, átütő választ, csak 2005-ben találtam. A jógaoktatói tanfolyam befejezése után találtam rá Mesterem Satja Sai Baba tanításaira, valamint a Metafizikai Akadémiára.

Az Akadémián 2006-ban metafizikai pszichoterapeutaként végeztem, majd 2007-ben speciális tanácsadóként szereztem oklevelet. A különböző filozófiai irányzatok, vallási tanítások olvasztótégelyeként megélt Sai Baba tanítások segítettek megtalálni a látszólag különböző tanítások lényegi alapját, azt az Egységet, melyet kerestem. Mesteremmel 2006-ban Indiában személyesen is találkoztam, ahol segítségével elkezdődött belső utazásom, önmegismerésem végtelen története. Most már a bennem megszülető válaszok irányításával folytattam a jóga oktatását nővérem mellett a Czike Stúdióban. Ekkor még főállásom megtartásával, hobbiként.

2013-ban végzett természetgyógyászként Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta képesítést szereztem. Most már ennek a pályának élek, tanítok egyéni és csoportos formában is.

Jelenleg kvantumpszichológiát hallgatok a Humandok Oktató- és Egészségközpontban.

Elérhetőség
Scroll to Top