Dorina

2014-ben kezdtem el jógázni, azóta a mindennapi életem részét képezi. Életem első hatha jóga óráján az óra végi relaxáció közben egy olyan bizsergető érzés fogott el, amit korábban soha nem tapasztaltam. Azóta megtanultam ezt az érzést bármikor tudatosan megjeleníteni. Ez volt az első tapasztalásom, aminek köszönhetően azonnal beleszerettem ebbe a mozgásformába. Emellett a jóga testi-lelki jótékony hatásait sem lehet figyelmen kívül hagyni. Számomra a jóga kihívást, fejlődést, lehetőséget, erőt, energiát ad és egyben megnyugvást, elengedést jelent.

Folyamatosan törekszem a fejlődésre, nem csak testi szinten, de ismereteim bővítése terén is. Az elmúlt évek alatt elvégzett jóga- és oktatói tanfolyamok mind hozzájárultak a fejlődésemhez, és a testtudatosságom növeléséhez. Az alábbi tanfolyamokon szereztem minősítést:

· 2016 – Atma Center 6 in 1 jógaoktató képzés
· 2017 – Biodinamikus jógaterápia tanfolyam
· 2018 – Balance Akadémia Funkcionális Fascia Tréning
· 2018 – Bene Gerincakadémia NMPT Instruktorképzés
· 2021 – IWI Csoportos fitnesz instruktor
· 2022 – Feövenyessy Medical Fitness Akadémia Szenzomotoros Testtartásjavítás és Mozgásfejlesztés
· 2022 – Bene Gerincakadémia Mozgásneurológia
· 2022 – Feövenyessy Medical Fitness Akadémia Komplex mozgásszervi állapotfelmérés 

A két általam képviselt irányzat a jógaterápia, és a dinamikus jóga. A dinamikus jógát az aktívan és kreatívan egész testet átmozgató hatása miatt gyakorlom.

Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a testtudatosság fejlődésének elősegítésére és a testtartásjavító gyakorlatokra, tekintettel a modern életmód ártalmaira. Célom, hogy a gyakorlókkal fokozatosan feszegessük határainkat és ezáltal elősegítsem a fejlődésüket.

Gyere, gyakorolj velem te is!

Scroll to Top